Razer надає перевагу тактильним відчуттям за допомогою нової ігрової подушки
Razer надає перевагу тактильним відчуттям за допомогою нової ігрової подушки

Razer надає перевагу тактильним відчуттям за допомогою нової ігрової подушки

Razer випустила ігрову подушку Freyja — тактильну подушку, яку можна прикріпити до свого ігрового крісла, оголосила компанія. Freyja — це продовження вібрації, яку ви отримуєте від ігрових контролерів — за винятком того, що замість того, щоб просто поштовхувати руками, він дзижчить на кількох панелях, розташованих позаду та під гравцем, у відповідь на події, що відбуваються в грі.

У компанії кажуть, що відгуки про подушки надходять від «багатонаправлених тактильних пристроїв, що працюють від шести вдосконалених тактильних двигунів». Він підключається через Bluetooth або через бездротове підключення Razer HyperSpeed.

У більшості випадків ця вібрація просто перетворюється на звук будь-якої гри, у яку ви граєте, музики, яку ви слухаєте, чи фільму, який ви дивитеся. Razer перелічує Final Fantasy 16, Silent Hill 2 і Stalker 2 серед ігор, які інтегрують технологію Razer Sensa HD, яка керує тактильними відчуттями.

Razer представила версію Freyja «Project Esther» на виставці CES, де під час заходу показала демо-версію Шону Холлістеру з The Verge . У той час було незрозуміло, чи стане це справді реальною річчю, але ось вона.

Компанія також випустила Kraken V4 Pro , версію своїх нових навушників Kraken V4, які вражають вас тактильними відчуттями. Як і подушка, V4 Pro використовує Razer HyperSpeed ​​і Bluetooth, а також USB або 3,5-мм дротові з’єднання.

<em>Razer Kraken V4 Pro має тактильні відчуття для вашої голови.</em><em>Razer Kraken V4 Pro має тактильні відчуття для вашої голови.</em>​​GIF, що показує екран Control Hub, що змінює параметри. Сам Control Hub — це невелика чорна коробка з глянсовою передньою частиною та дуже великою ручкою регулювання.
Razer Kraken V4 Pro має тактильні відчуття для вашої голови. Зображення: Razer

V4 Pro постачається з невеликою коробкою під назвою OLED Control Hub для налаштування вібрації, вибору вхідного сигналу або налаштування ефектів (природно, навушники мають світло RGB). 

Джерело матеріала
loader