Уся в синцях: Альбіна Джанабаєва ошелешила фанатів своїм виглядом
Уся в синцях: Альбіна Джанабаєва ошелешила фанатів своїм виглядом

Уся в синцях: Альбіна Джанабаєва ошелешила фанатів своїм виглядом

Альбіна Джанабаєва стривожила фанатів.

Російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка мовчить про терористичне вторгнення РФ в Україну, виїхала разом із чоловіком Валерієм Меладзе та дітьми жити в Іспанію ще 2022 року.

Пропагандистські росЗМІ постійно пускають плітки, що у пари проблеми у стосунках, а після того, як співачка опублікувала у своїх соцмережах знімок із синцями на тілі, росіяни почали одразу ж обговорювати подію.

Як виявилося, сліди вона отримала не під час сварки з Меладзе, як подумали, а під час тренування. Для розробки м'язів співачці поставили вакуумний масажер, який і залишив синці.

Альбіна Джанабаєва з синцями
Альбіна Джанабаєва з синцями / фото: скрін instagram.com/albinadzhanabaeva/?hl=uk

Хто така Альбіна Джанабаєва?

Альбіна Джанабаєва - російська співачка, актриса і телеведуча. Колишня солістка української жіночої поп-групи "ВІА Гра" (2004-2013).
За даними російського журналу "СтарХит", 2014 року зареєструвала шлюб із Валерієм Меладзе. У листопаді 2018 року Джанабаєва і Меладзе вперше дали спільне інтерв'ю, в якому розповіли про своє сімейне життя.
Джанабаєва так і не висловила свою позицію про війну, яку розв'язала терористична Росія в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини за темою

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва поскаржилася на популярність чоловіка, ресторатора Михайла Кацуріна, який бере активну участь у її сольній творчості.

Також відбувся суд у справі Христини Соловій та її публічних матюків зі сцени фестивалю в Чорноморську. Тоді кілька глядачів написали на співачку заяву в поліцію.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader