VW Golf GTI надійшли до поліції ПАР
VW Golf GTI надійшли до поліції ПАР

VW Golf GTI надійшли до поліції ПАР

Поліція ПАР отримала партію з 50 нових «заряджених» хетчбеків VW Golf GTI. Патрульні зможуть повною мірою оцінити потенціал 2-літрового турбованого двигуна та керованість спорткара.

Злочинцям у південноафриканському місті Дурбан краще бути напоготові, оскільки місцева влада щойно отримала 50 абсолютно нових VW Golf GTI. Загін “гарячих” хетчбеків був нещодавно доставлений до поліційний служби Дурбана у спеціальній синьо-білій лівреї та з усім необхідним додатковим обладнанням. Попри те, що Golf GTI не є найшвидшим автомобілем на планеті, його швидкісних і динамічних можливостей більш ніж достатньо, щоб випередити більшість автомобілів на дорогах Південної Африки.

VW Golf GTI надійшли до поліції ПАР - Фото 1

Укомплектований 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном, поточний Mk8 Golf GTI видає 241 к.с. та 370 Нм. Оскільки VW нещодавно відмовився від опції механічної коробки передач для Golf GTI, всі автомобілі поліції Дурбана оснащені стандартною 7-ступеневою роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням і електронним переднім диференціалом, що блокується.

VW Golf GTI надійшли до поліції ПАР - Фото 2

Це не перший випадок використання поліціянтами у Південній Африці “гарячих” хетчбеків VW. Наприклад, раніше поліційне управління Йоганнесбурга використовувало автомобілі Golf GTI Mk7, а тепер у її арсеналі Polo GTI.

Джерело матеріала
loader