"Груди забула покласти?": Тіна Кароль привернула увагу аудиторії своїм образом
"Груди забула покласти?": Тіна Кароль привернула увагу аудиторії своїм образом

"Груди забула покласти?": Тіна Кароль привернула увагу аудиторії своїм образом

У мережі почалася жвава дискусія через образ співачки на сцені.

Відома українська співачка Тіна Кароль днями виступила у Рівному в рамках свого всеукраїнського туру, а її концертний образ став темою активного обговорення в мережі.

Під час виступу на сцені знаменитість мала, як завжди, чудовий вигляд. Вона з'явилася на сцені у білому корсеті та довгій чорній спідниці з V-подібним вирізом. Свій образ співачка доповнила туфлями на підборах, фірмовою зачіскою та ніжним макіяжем. Щоправда, фанати в мережі помітили одну деталь, яку глядачам у залі було важко розгледіти.

Чимало користувачів в мережі написали, що корсет був недостатньо затягнутий, або ж це могло бути зроблено спеціально, щоб співачка могла вільно дихати під час виконання пісні. Проте було й багато тих, хто жартував над "луком" Тіни: "Груди забула покласти?", "Це я в дитинстві вдягала мамині бюсти й мріяла, щоб скоріше виросло", "Корсет живе своїм життям", "Я в 14 років і мій купальник", "Коли річ дуже сподобалася, але вона не за розміром", "Голос, як завжди, неперевершений, але що з корсетом?", - писали користувачі під опублікованими відео в Інтернеті.

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль - останні новини за темою

Нагадаємо, на цьому ж концерті української співачки Тіни Кароль у Рівному сталося непередбачуване - на сцену вийшов блогер і співак Ніколас Карма з букетом червоних троянд.

Популярний український блогер-оглядач шоу-бізнесу Богдан Беспалов заявив, що співачка Тіна Кароль, яка приховує своє особисте життя, вже не самотня.

Раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому і зруйнованому Маріуполі.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader