Комічна гонитва: турист тиждень шукав рідкісного птаха Британії і зміг розлютити його
Комічна гонитва: турист тиждень шукав рідкісного птаха Британії і зміг розлютити його

Комічна гонитва: турист тиждень шукав рідкісного птаха Британії і зміг розлютити його

Любитель дикої природи Кукі хотів побачити глухаря, яких залишилося всього близько 500. У результаті бажана зустріч закінчилася не зовсім так, як він припускав.

Чоловік багато днів витратив на те, щоб знайти рідкісну тварину на території Великої Британії, однак це закінчилося не зовсім так, як він припускав. Про це йдеться в матеріалі Mirror.

Йдеться про автора популярного YouTube-каналу "Дика природа з Кукі". Він тиждень шукав рідкісну тварину і все вийшло, хоч і викликало сміх у шанувальників. Комічну погоню вдалося зняти на відео.

Кукі прославився тим, що знімає свої подорожі дикою природою і часто шукає тварин, яких практично неможливо знайти. Під час чергових пригод по Британії йому захотілося побачити один зі зникаючих видів. Мова про глухаря — великого птаха, який схожий на індичку.

Родом рідкісний вид із шотландських лісів, і чисельність глухарів перебуває на межі вимирання — лише близько 500 особин.

"Попри нечисленність популяції, Кукі пощастило: після довгого тижня пошуків він побачив глухаря. Однак реакція птаха на те, що його помітили, виявилася не зовсім такою, як очікував чоловік", — ідеться в повідомленні.

Коли мандрівникові вдалося зустріти птаха, то він вигукнув: "Боже мій, він величезний". За мить захоплення зникло, адже глухар проявив роздратування у ставленні до людини і змусив її швидко відступити.

"Він показує на мене. Він злиться", — заявив Кукі в опублікованому на сторінці в соціальній мережі TikTok ролику, після чого почав тікати від птаха, який висунувся в його бік.

Коментатори були в захваті від побачених кадрів і почали сміятися над чоловіком у коментарях, але все ж привітали його з тим, що він дійшов до мети.

Нагадаємо, 13 вересня повідомлялося, що найрідкісніша тварина в океані плаває на глибині 6000 метрів догори ногами і жує водорості. У новому дослідженні вчені сфотографували незвичайного ізопода, що плаває в сутінковій зоні океану і жує дивовижну закуску.

Теги за темою
Великобританія
Джерело матеріала
loader