Армія РФ проводить посилені перевірки чоловіків на ТОТ Луганщини
Армія РФ проводить посилені перевірки чоловіків на ТОТ Луганщини

Армія РФ проводить посилені перевірки чоловіків на ТОТ Луганщини

Окупанти вимагають від чоловіків документів, які підтверджують їх військовий статус.

На фоні підписаного в Кремлі указу про осінній призов до російської армії загарбники в тимчасово окупованій Луганщині почали посилені перевірки чоловіків.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Осінній призов із 1 жовтня оголошено Кремлем. На окупованих територіях розуміють, що це звичайне узаконення примусової мобілізації. Посилені перевірки чоловіків вже розпочалися", - сказав він.

На трасах навколо Луганська окупанти зупиняють усі автомобілі та автобуси, вимагаючи пред’явити військовий квиток з актуальною позначкою про облік. За інформацією обласної військової адміністрації, у разі відсутності такої позначки місцевих жителів направляють до військкомату. У найгіршому випадку це може призвести до початку процедури позбавлення громадянства РФ, а надалі – до відправлення на фронт.

Нагадаємо, міністерство юстиції України повідомило, що громадяни, яких російські окупанти примусово паспортизували на тимчасово окупованих територіях, не нестимуть відповідальності за сплановані напади на цивільних громадян і їхнє майно по всій території України.

Читаємо також:

Джерело матеріала
loader
loader