Торік на ремонтні роботи в укриттях у Києві витратили понад ₴1 мільярд - КМДА
Торік на ремонтні роботи в укриттях у Києві витратили понад ₴1 мільярд - КМДА

Торік на ремонтні роботи в укриттях у Києві витратили понад ₴1 мільярд - КМДА

У 2023 році на ремонтні роботи в укриттях столиці витратили понад 1 мільярд гривень.

Про це в коментарі журналістам сказав директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У 2022 році було проведено ремонтні роботи у 563 укриттях. На це було витрачено 323 млн грн. У 2023 році були виконані ремонтні роботи у 1105 об’єктах фонду захисних споруд, це все ми кажемо про комунальні об’єкти, там, де місто може вкладати кошти на відновлювальні роботи, у 2023 році було витрачено 1 млрд 443 млн на виконання робіт. У 2024 році вже заплановано півтора мільярда гривень на виконання ремонтних робіт», - сказав Ткачук.

Він також поінформував, що цього року розпочато будівництво захисних споруд у закладах освіти, які не облаштовані захисними спорудами.

«І ця робота вже виконується. До кінця року ми очікуємо інформацію від районних адміністрацій по будівництву захисних споруд», - повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

На запитання, чи будуть закладатися кошти на ремонт захисних споруд столиці у 2025 році, відповів: «Так, ми будемо планувати в більшому об’ємі кошти на ремонтні роботи і будемо виконувати цю роботу, і виконуємо її постійно».

Як відомо, Київська обласна військова адміністрація презентувала та запустила у роботу чат-бот «Київщина безпечна», який допоможе швидко знаходити інформацію щодо роботи Пунктів незламності та укриттів в області.

Теги за темою
Ремонт
Джерело матеріала
loader