У МЗС рішуче засудили масовану іранську ракетну атаку проти Ізраїлю
У МЗС рішуче засудили масовану іранську ракетну атаку проти Ізраїлю

У МЗС рішуче засудили масовану іранську ракетну атаку проти Ізраїлю

У відомстві наголосили, що мирні люди ніколи не повинні бути цілями для смертоносних атак. Про це йдеться в заяві пресслужби МЗС України.

Як в МЗС прокоментували удар по Ізраїлю

У міністерстві закликали усі сторони близькосхідного протистояння не допустити переростання конфлікту у широкомасштабну війну. Зазначається, що наслідки цієї війни матимуть катастрофічний характер не лише для людей у регіоні, але й для всього світу.

Україна, яка вже понад два з половиною роки чинить опір неспровокованій збройній агресії, протистоїть не лише державі-агресору Росії, але й її поплічникам, зокрема Ірану, який постачає російському режиму озброєння для війни проти нашої держави,
– йдеться в заяві МЗС.

Там наголосили, що дії іранського режиму, які дестабілізують одразу два регіони: Європу та Близький Схід.

В МЗС додали, що Україна підтримує оперативні дії союзників та партнерів Ізраїлю, які вжили превентивних заходів для мінімізації негативних наслідків ракетних обстрілів ізраїльської території з боку Ірану.

До слова, після атаки на Ізраїль, Беньямін Нетаньягу заявив, що Іран зробив "велику помилку"та поплатиться за це. Також, за словами прем'єра, удар по Ізраїлю провалився.

Теги за темою
МЗС України Іран
Джерело матеріала
loader