Онука Елвіса Преслі Райлі Кіо заспівала на показі Chanel
Онука Елвіса Преслі Райлі Кіо заспівала на показі Chanel

Онука Елвіса Преслі Райлі Кіо заспівала на показі Chanel

Райлі Кіо здивувала зіркову публіку своїм виступом на показі французького модного дому. Співачка вийшла на публіку в ефектному вбранні.

Онука короля рок-н-ролу Елвіса Преслі Даніель, американська співачка, акторка і модель Райлі Кіо1 жовтня виступила на показі Chanel у межах Тижня моди в Парижі, повідомляє Daily Mail.

35-річна зірка мала приголомшливий вигляд у чорному комбінезоні на широких бретелях з прозорою шифоновою накидкою, що спадала ззаду, як шлейф. Свій образ вона доповнила чорними босоніжками з ремінцями на високих срібних підборах.

Райлі уклала темне волосся м'якими хвилями, з проділом посередині і нанесла сяючий макіяж, підкресливши очі чорною підводкою і тушшю. З прикрас красуня обрала кілька масивних срібних ланцюжків з кулоном у вигляді птаха. Під час виступу Кіо ефектно підняли в повітря на білій гойдалці над подіумом.

Зірка серіалів "Дейзі Джонс" і "Шість" здивувала своїм незвичайним виступом зоряну публіку, розгойдуючись над подіумом, поки моделі демонстрували жіночу колекцію французького модного дому сезону весна-літо 2025. У цей момент у першому ряду були помічені такі зірки, як Наомі Кемпбелл і Маргарет Куеллі.

Раніше, 16 квітня, Фокус писав про те, що внучка Елвіса Преслі Райлі Кіо в прозорій сукні прийшла на прем'єру фільму. Актриса для зіркового заходу вибрала досить відверте вбрання. На прем'єрі були присутні багато голлівудських знаменитостей, включаючи Лілі Гладстон і Хлою Гідрі.

Теги за темою
співачка актриса
Джерело матеріала
loader
loader