За умисне нанесення смертельних тілесних ушкоджень судитимуть жителя Тернопільщини
За умисне нанесення смертельних тілесних ушкоджень судитимуть жителя Тернопільщини

За умисне нанесення смертельних тілесних ушкоджень судитимуть жителя Тернопільщини

За умисне нанесення смертельних тілесних ушкоджень судитимуть жителя Тернопільщини - Фото 1

Слідчі Головного управління Нацполіції в Тернопільській області скерували до суду обвинувальний акт щодо 36-річного мешканця Тернопільського району, який до смерті побив знайомого. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

У квітні цього року до співробітників поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що за місцем проживання вона виявила свого 42-річного співмешканця без ознак життя.  Лише після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті численних травм голови.

У ході досудового розслідування було встановлено, що у квартирі, де мешкав загиблий із жінкою, до них в гості прийшов товариш. Вони розпивали спиртні напої й у ході застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Гість кілька разів вдарив господаря квартири по голові, а після цього він разом з подругою потерпілого залишили квартиру. Від отриманих травм потерілий помер.

36-річному жителю Тернопільського району слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За результатами проведених експертиз та зібраних доказів поліцейські, за процесуального погодження Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони у Західному регіоні, скерували обвинувальний акт на судовий розгляд.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader