Адміністраторка USAID зустрілася у Львові з переселенцями
Адміністраторка USAID зустрілася у Львові з переселенцями

Адміністраторка USAID зустрілася у Львові з переселенцями

Адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Павер зустрілася у Львові з внутрішньо-переміщеними особами.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ. 

«Саманта Павер, керівниця USAID, сьогодні у Львові. Це найбільша американська урядова організація, яка впродовж років активно підтримує Україну. Вчора в Києві на зустрічі з урядовцями, а сьогодні — з українцями, які втратили свої домівки, але знову знайшли їх у Львові», - йдеться в дописі.

Зазначається, що Павер оглянула URBAN CAMP - колишній будинок культури, який перед повномасштабним вторгненням передали у власність громади. За словами Садового, цей будинок перетворили на місце для життя, навчання та популяризації вуличних культур. А сьогодні тут проживає понад 40 переселенців. Міський голова зазначає, що приміщення обладнане всім необхідним для комфортного та безпечного перебування, а USAID підтримало відновлення цієї будівлі.

«Це далеко не єдиний проєкт, який підтримує у Львові організація. Також поговорили з пані Самантою про нашу наступну співпрацю, особливо в контексті складної зими, яка нас очікує», - додав Садовий.

Як повідомлялося, 2 жовтня адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Павер втретє від початку повномасштабного вторгнення прибула з візитом до Києва.

Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader
loader