Apple починає пошук OLED-дисплеїв для наступного iPhone SE
Apple починає пошук OLED-дисплеїв для наступного iPhone SE

Apple починає пошук OLED-дисплеїв для наступного iPhone SE

За даними тайванського видання DigiTimes, компанія Apple почала закуповувати OLED-дисплеї для свого нового покоління iPhone SE.

«Згідно з галузевими джерелами, Apple почала закуповувати OLED-панелі для своєї серії iPhone SE наступного покоління від BOE та інших китайських виробників», — повідомило сьогодні видання в розділі «Завтрашні новини» свого сайту. Повний звіт ще не опублікований, тому наразі немає додаткових деталей.

Ця інформація збігається з кількома попередніми звітами, в яких говорилося, що BOE постачатиме OLED-дисплеї для наступного iPhone SE.

Раніше цього тижня Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що четверте покоління iPhone SE буде випущено «на початку наступного року». Він очікує, що пристрій матиме подібний дизайн, як iPhone 14, включаючи екран від краю до краю з виїмкою, що свідчить про підтримку Face ID. Він також очікує, що новий iPhone SE підтримуватиме Apple Intelligence, а це означає, що пристрій, ймовірно, матиме збільшені 8 ГБ оперативної пам’яті. Наразі Apple Intelligence доступна тільки для iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max і всіх моделей iPhone 16.

Якщо новий iPhone SE заснований на iPhone 14, він матиме 6,1-дюймовий OLED-дисплей, тоді як поточна модель має 4,7-дюймовий РК-дисплей. Інші функції, які, за чутками, з’явилися раніше в наступному iPhone SE, включають порт USB-C і кнопку Action.

Усі три існуючі моделі iPhone SE були анонсовані в березні або квітні протягом багатьох років.

Джерело матеріала