Більше ніякої бритви: принц Вільям закріпив свій новий імідж
Більше ніякої бритви: принц Вільям закріпив свій новий імідж

Більше ніякої бритви: принц Вільям закріпив свій новий імідж

Шанувальники принца Уельського зазначають, що йому дуже личить борода.

Принц Вільям знову з'явився на публіці неголеним. Він провів церемонію інвеститури, де з'явився зі щетиною. Відповідні фотографії опубліковано на офіційній сторінці принца і принцеси Уельських в Instagram.

На знімках він у парадній формі проводить нагородження у Віндзорському замку. В іншій публікації він разом із Кейт Міддлтонпозує разом із сім'єю 16-річної дівчини-фотографки Ліз Гаттон та її сім'єю. Підліток хвора на рак, і лікарі дають їй максимум три роки життя. Принц Вільям запросив її познімати церемонію у Віндзорі.

Як видно на кадрах, рослинність на обличчі майбутнього короля стала густішою і набула певних контурів, які, судячи з усього, він підтримуватиме надалі.

Уперше неголений принц з'явився публіці у відеозверненні з нагоди напуття олімпійської збірної в серпні, і відтоді його більше не бачили без щетини.

Новий імідж спадкоємця престолу вже оцінили його шанувальники.

"Вільям такий гарний із бородою!", "Ого, яка борода! Здається, моя підліткова закоханість у Вільяма знову спалахнула!", "Борода? Так! Потрійне Так!", "Він має гарячий вигляд із цією бородою!", "Абсолютно шикарно! Борода виглядає просто чудово", — пишуть вони під фотографіями принца.

Раніше Фокус писав, що принц Вільям і Кейт Міддлтон надихнулися кадром королеви Єлизавети II і принца Філіпа.

Джерело матеріала
loader