Ізраїль завдав авіаудару по центру Бейрута
Ізраїль завдав авіаудару по центру Бейрута

Ізраїль завдав авіаудару по центру Бейрута

Ізраїль уранці в четвер завдав удару по центру Бейрута, влада Лівану повідомляє про загибель щонайменше шістьох людей.

Як передає Укрінформ із посиланням на Reuters, ізраїльські військові заявили, що завдали точного авіаудару по столиці Лівану.

Джерело в органах безпеки повідомило, що ціллю була будівля в центральному районі Бейрута, неподалік від парламенту та уряду.

За даними влади Лівану, щонайменше шестеро людей загинули й семеро дістали поранення.

Три ракети також влучили в південне передмістя Дахія, де минулого тижня було ліквідовано ватажка «Хезболли» Хасана Насраллу, повідомили ліванські силовики.

Тим часом представники цього угруповання заявили, що вступили в бій з ізраїльськими військами на території Лівану та нібито знищили три танки поблизу прикордонного міста Марун-ель-Рас.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу у відеозверненні заявив: «Ми перебуваємо в розпалі тяжкої війни проти іранської «вісі зла», яка хоче нас знищити. Цього не станеться, тому що з Божою поміччю, разом ми переможемо».

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня Іран запустив по Ізраїлю близько 200 балістичних ракет. За твердженням Корпусу вартових ісламської революції, уперше було застосовано гіперзвукові ракети ”Фаттах”.

В Армії оборони Ізраїлю заявили, що більшість іранських ракет були перехоплені силами ППО.

Фото архівне: UNICEF/Dar Al Mussawir

Теги за темою
Обстріл Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader