Як видалити застиглий віск із одягу: рятівні лайфхаки
Як видалити застиглий віск із одягу: рятівні лайфхаки

Як видалити застиглий віск із одягу: рятівні лайфхаки

Як прибрати віск з одягу - завдання не з простих, якщо не знати простих і дієвих порад.

Багато хто хоча б раз у житті стикається із проблемою, як забрати плями від воску з тканини. З першого разу нелегко визначити, чим змити віск, однак користувачі Reddit поділилися цінними порадами.

Найефективніший спосіб позбавитись від забруднень - це обрати, чим змити віск. Для цього найкраще підійде звичайна рідина для миття посуду, що розчиняє віск на ура. Після цього варто попрати одяг у пральній машинці.

Існує ще один ефективний лайфхак. Спершу потрібно правильно підготувати одяг. Дерев'яною лопаткою зішкребіть якомога більше воску, що залишився на тканині. Нагрійте праску до середньої температури, , прикладіть чисту бавовняну тканину на пляму, а потім потримайте праску над тканиною. Праска розтопить віск, а тканина вбере його.

Робіть це, доки ви не вичистите якомога більше воску з тканини, а потім виперіть одяг, якщо це можливо. Якщо ні - віднесіть у хімчистку. Цей спосіб найбільш ефективний, якщо ви шукаєте, як прибрати віск від свічки із сукні, чи як прибрати застиглий віск з одягу.

Средство от пятен на одежде инфографика
Засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Джерело матеріала
loader