Розслідувачі з’ясували, як живе у Лондоні нардеп-утікач Дмитрук
Розслідувачі з’ясували, як живе у Лондоні нардеп-утікач Дмитрук

Розслідувачі з’ясували, як живе у Лондоні нардеп-утікач Дмитрук


Сім’я нардепа облаштовує свій побут у новій квартирі в дорогому житловому комплексі і навіть замовляє продукти з України.

Народний депутат-утікач Артем Дмитрук разом з сім’єю оселився у Лондоні у дорогому житловому комплексі Vista Chelsea Bridge. Він міняєспортзали та розважається з дітьми. Про це йдеться в сюжеті .

Як встановили журналісти, виїзд Дмитрука з України міг бути не спонтанним, а ретельно і давно продуманим. Так, в Instagram дружини Лондон регулярно з’являвся і 2022-му, і у 2023-му, коли вона їздила туди разом з дітьми.

За даними розслідувачів, під час попередніх поїздок родина Дмитрука найімовірніше мешкала в одному і тому ж районі Bermondsey. Там же дружина з дітьми були помічені в липні 2024-го. І звідси ж дружина Дмитрука постила фотографії на початку вересня.

Як відзначили розслідувачі, наприкінці вересня родина Дмитрука змінила місце проживання.

“Судячи зі сторіз самого Дмитрука в Instagram, вони гуляють з дітьми в парку Battersey, в однойменному районі. Зовсім поруч знаходиться і спортзал, звідки Дмитрук тепер постить свої вправи зі штангою. Дружина ж нардепа опублікувала світлину з прогулянки з донькою, завдяки якій вдалося встановити локацію – двір нового і дорогого житлового комплексу Vista Chelsea Bridge, що якраз розташований між парком Battersea і спортзалом Дмитрука”, – йдеться в розслідуванні Bihus.Info.

Зазначається, що інші сторіз показують, що сім’я Дмитрука облаштовує свій побут в новій квартирі і навіть замовляє продукти з України.

“Все це дисонує з заявами самого Артема Дмитрука про те, що виїзд був спішним, а також про те, що за ним особисто і за його родиною полюють та хочуть їх вбити. Паралельно нардеп почав регулярно записувати власні відео або ж виступати в ефірах інших каналів, транслюючи численні проросійські наративи про “свавілля ТЦК”, про те, що “у війну Україну втягнула українська влада” і про те, що в Україні “наші вбивають наших”, – відзначили в Bihus.Info.

Раніше Дмитрук зааявив, що уряд Великої Британії забезпечив йому безпеку після того, як він приїхав до країни.

Нагадаємо, 25 серпня ЗМІ повідомляли, що нардеп Дмитрук втік до Молдови. Напередодні Дмитрук у своєму Телеграм-каналі стверджував, буцімто йому готують підозру. Проросійський депутат назвав це “спробою позбавити його вести політичну діяльність”. Також він поскаржився, що, мовляв, за нього “взялися спецслужби”.



Теги за темою
розслідування Лондон
Джерело матеріала
loader