МОН підписало наказ про гранти на навчання першим 11 тисячам студентів
МОН підписало наказ про гранти на навчання першим 11 тисячам студентів

МОН підписало наказ про гранти на навчання першим 11 тисячам студентів

До 5 листопада студенти можуть підтвердити в «Дії» сертифікати про гранти.

У Міністерстві освіти і науки підписали перший наказ про виплату грантів на навчання в закладах вищої освіти. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький у фейсбуці.

«Підписано перший наказ Міністерства освіти і науки про призначення державних грантів на навчання вступникам 2024 року. Кошти на рахунки закладів вищої освіти для покриття частини вартості навчання 10,809 студентів (перші, які підтвердили в "Дії" сертифікат про грант) будуть вже незабаром перераховані. Студенти, яким призначено грант, на днях отримають відповідне підтвердження в "Дії"» написав Винницький.

Заступник міністра повідомив, наступні накази про призначення грантів МОН підпише, коли надійдуть подальші підтвердження сертифікатів від студентів. Остаточний термін підтвердження сертифікатів у «Дії»  5 листопада 2024 року.

МОН підписало наказ про гранти на навчання першим 11 тисячам студентів - Фото 1

Підтвердження сертифіката на грант для навчання в «Дії»

  • Читайте також: У чотирьох університетах додали курс «Журналістика даних»

Фото: ілюстративне / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader