Національне змагання RTR Time Attack 2024
Національне змагання RTR Time Attack 2024

Національне змагання RTR Time Attack 2024

Скучили за швидкістю та стильними автомобілями? Впевнені, що скучили, тому що ми – дуже! У нас нарешті гарні новини для фанатів автоспорту – вже 20 жовтня на автодромі «Чайка» відбудеться Національне змагання RTR Time Attack 2024 – гонка на кращий час кола!

Запрошуємо разом насолодитися звуком моторів, приємною атмосферою і видом найстильніших і найпотужніших автомобілів України!

Понад 50 пілотів з різних куточків країни боротимуться за подіум у 6 класах. Змагання пройде по конфігурації «форс» – класічному варіанту автодрому «Чайка».

На глядачів чекатимуть відкритий парад на треку та сервіс-парк пілотів, найпотужніші автомобілі України та крута автоспортивна тусовка.

Звісно ж, відпочити і поспілкуватися можна на фудкорті та у обладнаних лаундж-зонах.

Також ми пропонуємо всім долучитися до до збору коштів для спецпідрозділу ГУР МО, для зручності зробити це можна одразу при придбанні квитків.

Ми турбуємось про вашу безпеку. За умови оголошення повітряної тривоги відвідувачі можуть скористатися укриттям. Враховуючи місткість наявного укриття, кількість квитків, на жаль, обмежена.

Не пропусти! 20 жовтня. Автодром «Чайка». Початок об 11.00.

Джерело матеріала
loader