Тарифи ті ж, але заплатите більше: Київводоканал "порадував" споживачів
Тарифи ті ж, але заплатите більше: Київводоканал "порадував" споживачів

Тарифи ті ж, але заплатите більше: Київводоканал "порадував" споживачів

Деякі споживачі можуть отримати рахунок за водопостачання з вищими нарахуваннями, ніж очікували. Кого це стосується, розповіли на офіційній facebook-сторінці "Київводоканалу".

У комунальному підприємстві нагадали, що з 1 до 9 числа місяця закривають облікові бази для формування платіжок за попередній період. Домогосподарства, які не передали показники лічильників до цього часу, можуть одержати рахунки з невірними нарахуваннями.

Платіжки. Фото: скрін youtube

У водоканалі пояснили, що без актуальних показників розрахунок суми до оплати буде здійснено за даними за минулі місяці. Відповідно, якщо тоді споживання було більшим, то й заплатити доведеться більше.

"Якщо ви забули чи не встигли передати показники вчасно, в цьому місяці нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні періоди", - попередили споживачів.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

Фахівці "Київводоканалу" зазначили, що якщо тривалий час не передавати показники лічильників, то може утворитись значна заборгованість через неправильні нарахування.

Споживачів закликали передавати показники щомісяця з 10 числа до останнього дня місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо не хочете переплачувати: важливе попередження від "Київводоканалу" та "Київтеплоенерго".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання.

Джерело матеріала
loader