Український футзаліст Микитюк: Головне - правильно відновитися
Український футзаліст Микитюк: Головне - правильно відновитися

Український футзаліст Микитюк: Головне - правильно відновитися

Гравець збірної України з футзалу Микола Микитюк прокоментував півфінальний матч чемпіонату світу-2024 з командою Бразилії (2:3).

Як повідомляє УАФ, наш футзаліст зазначив, що команла нає належним чином підготуватися до гри за бронзові медалі, передає Укрінформ.

«Ми були готові до зустрічі з бразильцями і, на мою думку, гідно виступили, намагалися нав’язати свою гру. Упевнений, кожен вірив у те, що ми можемо обіграти Бразилію. Чому ж ми не можемо це зробити? Вважаю, ми здатні обігрувати збірні Бразилії, Іспанії і будь-яку іншу команду, здатні конкурувати з усіма. Уся річ у ментальності. Зараз головне - відновитися й готуватися до гри за третє місце. Дякую всім нашим уболівальникам, які вірили в нас та підтримували, і, найголовніше, дякую нашим захисникам, які боронять нашу державу від держави-терориста.

Я вважаю, що ця поразка не вплине негативно на команду у наступному поєдинку, а, навпаки, підніме настрій. Це вже минуле, нині головне - правильно відновитися», - сказав Микола Микитюк.

Як повідомляв Укрінформ, 6 жовтня у Ташкенті збірна України з футзалу змагатиметься за третє місце на ЧС-2024 з переможеним у протистоянні Аргентина — Франція.

Фото: АФУ.

Теги за темою
футбол Спорт
Джерело матеріала
loader