"Від мене мало що залишилося": 77-річний Елтон Джон зробив гучну заяву
"Від мене мало що залишилося": 77-річний Елтон Джон зробив гучну заяву

"Від мене мало що залишилося": 77-річний Елтон Джон зробив гучну заяву

"Рокетмен" був максимально відвертим, коли заговорив про стан свого здоров'я.

Сер Елтон Джон завершив музичну кар'єру у 2023 році, проте світське життя не покинув. Як повідомляє видання Hello, увечері 2 жовтня артист відвідав прем'єру біографічного фільму "Елтон Джон: Ніколи не пізно".

Після документалки він залюбки поспілкувався з пресою. Зокрема сер Елтон розповів про своє здоров'я.

Незважаючи на інфекцію, яка ледь не позбавила його зору на одне око влітку 2024 року, і численні супутні проблеми, музикант не сумує. Він щиро подякував своїм шанувальникам і родині за те, що вони зробили його "найщасливішою людиною на землі".

"Чесно кажучи, від мене мало що залишилося. У мене немає мигдалин, аденоїдів і апендикса. У мене немає простати. У мене немає правого стегна, лівого коліна та правого коліна. По суті, єдине, що в мене залишилося, це ліве стегно. Але я все ще тут. І я не можу вам достатньо віддячити; ви - люди, які мене створили. ... Найважливіше в моєму житті - це Девід, Закарі та Елайджа (чоловік і сини - прим. редактора), а також моя сім'я і мої друзі. Я знайшов своє щастя, я так схвильований", - поділився Елтон Джон.

Хто такий Елтон Джон?

Елтон Джон - британський музикант, співак, композитор, командор Ордену Британської імперії. Він творить у жанрах рок, поп-рок, глем-рок, софт-рок, ритм-енд-блюз. Володар п'яти "Греммі" (1987, 1992, 1995, 1998, 2001), двох "Золотих глобусів" (1995, 2020), двох "Оскарів" (1995, 2020), "Тоні" (2000) та "Емі" (2024). Як повідомляє Вікіпедія, Елтон Джон - один із найуспішніших рок-виконавців Великої Британії. За всю свою кар'єру він продав у США і Великій Британії більше альбомів, ніж будь-який інший британський соло-виконавець.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, уперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader