"Запам'ятає на все життя": мати провчила сина, обливши його водою з другого поверху
"Запам'ятає на все життя": мати провчила сина, обливши його водою з другого поверху

"Запам'ятає на все життя": мати провчила сина, обливши його водою з другого поверху

Жінка покарала дитину після телефонного дзвінка від вчительки, яка повідомила, що її син знущається з однокласників.

Мати з провінції Чжецзян, що у Китаї, облила водою свого сина молодшого шкільного віку, аби провчити його за знущання з однокласників у школі. Це відео в соціальній мережі Weibo переглянуло кілька мільйонів людей, згодом його завантажили й на YouTube.

Жінка наказала хлопчикові стати ближче до вікна їхньої квартири на другому поверсі, а сама тим часом лила на нього воду з невеликого тазика. Коли школяр почав кричати "Ні!", вона запитала: "Чому ні? Хіба ти не казав, що це весело?".

Китаянка покарала дитину після телефонного дзвінка від вчительки, яка повідомила, що її син поливав однокласників водою з третього поверху школи, а також кидався у них пакетами з-під молока. Хлопчик пояснив адміністрації, що це було дуже весело.

"Ти подумав про дітей внизу, коли лив на них воду?" — запитала авторка відео, коли син поскаржився, що йому холодно.

Жінка наказала хлопчикові стати ближче до вікна, а сама тим часом лила на нього воду з тазика
Фото: Douyin

Цей метод покарання отримав широку підтримку в інтернеті.

  • "Це найкраще виховання, яке я коли-небудь бачив", — зауважив один користувач.
  • "Мати провчила сина, бо має досвід та розум. Він запам’ятає це на все життя", — написав інший.
  • Наступний учасник обговорення додав: "Ніхто не любить дітей так сильно, як їхні матері. Вона зробила це для його ж блага".

Однак знайшлись й ті, хто не підтримує такий підхід до процесу виховання дітей. У відповідь на критику мати риторично запитала: "А якщо наступного разу він вирішить, що кидати каміння в людей це також весело?".

Нагадаємо, раніше з'явилось відео, на якому батько навколішки просить вибачення у своєї доньки-підлітка за те, що не може купити їй iPhone. Родичі спілкувались на підвищених тонах, тож випадкові перехожі добре чули, про що саме була їхня розмова.

А от 35-річний батько на прізвище Чжан з міста Чженчжоу, що у центральному Китаї, розв'язав проблему телефонної залежності у своїй родині, перетворивши будинок на іграшковий замок. Зокрема, чоловік використав труби витяжки для виготовлення рожевого дракона, чим підкорив серця багатьох користувачів мережі.

Теги за темою
Китай фото Діти
Джерело матеріала
loader
loader