300 сил та витрата 0,8 л/100 км: Mitsubishi оновив кросовер Outlander
300 сил та витрата 0,8 л/100 км: Mitsubishi оновив кросовер Outlander

300 сил та витрата 0,8 л/100 км: Mitsubishi оновив кросовер Outlander

Модернізований для ринку Європи кросовер Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року має винятковий запас ходу – 844 кілометри на одному баку та повністю зарядженій батареї.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляється на офіційному сайті японського автовиробника. Mitsubishi Outlander PHEV був оновлений для 2025 модельного року в Європі, і, хоча виглядає майже ідентично попереднику, отримав гібридну силову установку наступного покоління з більшим запасом ходу на електротязі.

2025 Mitsubishi Outlander PHEV

Як і поточний кросовер, новинка оснащена 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 134 к.с. та крутним моментом 203 Нм, який поєднується з двома електромоторами спереду та позаду потужністю 114 і 134 к.с. відповідно. Загальна потужність силової установки дорівнює 302 “конячки”. Прискорення до “сотні” становить 7,9 секунди.

2025 Mitsubishi Outlander PHEV

Ключовою зміною є поява нової літій-іонної батареї більшої місткості – 22,7 кВт·год. Тепер кросовер здатен проїхати до 86 км лише на електроенергії. Паливний бак також зріс до 53 літрів. Таким чином позашляховик може проїхати до 844 км на одному баку та з повністю зарядженою батареєю, а витрата пального у комбінованому циклі становить 0,8 л/100 км.

2025 Mitsubishi Outlander PHEV

Для гібридної системи, що підзаряджається, доступно кілька різних режимів руху. Водії також можуть скористатися режимом економії, який підтримує рівень заряду акумулятора, і режимом заряджання, який заряджає акумулятор під час руху.

Крім того, вдосконалено систему повного приводу S-AWC для максимального зчеплення за будь-яких умов. Було також внесено незначні зміни в компоненти шасі, щоб підвищити керованість, а також доопрацьовано амортизатори та пружини для кращого комфорту їзди.

2025 Mitsubishi Outlander PHEV

Найзначнішим оновленням у салоні є новий 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, який замінив стару 9,0-дюймовий дисплей, та працює з покращеним програмним забезпеченням. З’явилися нова аудіосистема Yamaha з вісьмома та 12 динаміками, а також 15-ватний бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Європейський прайс на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV будуть оголошено ближче до старту продажів. В України спеціальна роздрібна ціна на бензинову версію кросовера починається від 1 615 000 гривень.

Джерело матеріала
loader