4 модні відтінки волосся на 2025 рік: у трендах залишається природність
4 модні відтінки волосся на 2025 рік: у трендах залишається природність

4 модні відтінки волосся на 2025 рік: у трендах залишається природність

Модні експерти назвали найстильніші варіанти фарбування волосся на наступний 2025 рік.

Наступного року у трендах будуть золотаві та каштанові кольори з мідним відблиском. Такі відтінки мають натуральний вигляд, тому пасуватимуть усім жінкам без винятку. Кожна представниця прекрасної статі зможе обрати для себе досконалий колір, який підкреслить її природну красу. Розповідаємо, які кольори волосся будуть на піку шаленої популярності у 2025 році.

Мідний каштан

Такий м’який відтінок підійде тим, хто має теплий тон шкіри і вибирає природність. Якщо ви власниця темного волосся, то стилісти рекомендують вибирати саме цей відтінок, який освіжить загальний образ, зробить локони сяючими та об’ємнішими.

Мідний

Зухвала мідь залишається в трендах уже кілька років поспіль, що не дивно. Адже мідний відтінок волосся вигідно підкреслює колір очей, підсвічує шкіру обличчя, робить її м’якою та ніжною. До мідного в якості експерименту можна додати темні пасма, тоді ваш образ буде елегантним та розкішним водночас.

Золотавий відтінок

Такий природний колір пасуватиме білявкам та дівчатам з русявим волоссям. Теплий відтінок підкреслюватиме природність образу, робитиме його грайливим та легким. Якщо додати до тону трохи мідного чи коричневого відтінку, можна створити досконалий аутфіт, але без радикальних перетворень.

Фарбування з темними пасмами

До золотавого чи мідного додайте темний шоколад – і ви будете на піку популярності у 2025 році. Таке фарбування можна робити у техніці омбре, шатуш чи мелірування. Новий колір вашого волосся відмінно доповнюватиме будь-який образ – романтичний, діловий чи святковий.

Місячний календар стрижок на жовтень 2024 року: змінюйте зачіску лише в сприятливі дні

Які п’ять речей ніколи не робитиме розумна жінка

Перебувають на піку популярності: стилісти назвали п'ять стрижок, які варто спробувати вже сьогодні

Джерело матеріала
loader