"Дуже складно, багато поранених": у ЗСУ заявили про важку ситуацію під Покровськом
"Дуже складно, багато поранених": у ЗСУ заявили про важку ситуацію під Покровськом

"Дуже складно, багато поранених": у ЗСУ заявили про важку ситуацію під Покровськом

Противник продовжує застосовувати техніку та велику кількість особового складу

Начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач повідомив, що ситуація на Покровському напрямку дуже складна, окупанти цілодобово намагаються проводити штурмові дії.

"Ворог не зменшує свої намагання просунутись на Покровському напрямку. Відбуваються постійні штурми саме в напрямку міста Покровськ. Зокрема, в напрямку населених пунктів Гірняк та Селидове. Саме в цьому напрямку російські окупанти намагаються просуватись. Тут велику роль відіграє ландшафт. Оскільки до Покровська була відносна рівнина. Тепер бойові дії відбуваються на схилах та висотах, що дозволяє трішки уповільнити наступ противника. Загалом можна констатувати, що росіяни штурмують постійно. Нам дуже важко, якщо говорити відверто, ми маємо багато поранених", - розповів Сєкач для телеканалу "Еспресо".

Пресофіцер наголосив, що російські окупанти проводять штурмові дії великою кількістю особового складу.

"Противник продовжує застосовувати техніку та велику кількість особового складу. Наразі вони повернулись до тактики, коли атакують групами по 4 осіб. Раніше вони атакували групами, які складались з двох осіб", - додав він.

'Дуже складно, багато поранених': у ЗСУ заявили про важку ситуацію під Покровськом
Що відомо про місто Покровськ / Інфографіка: Главред

Наступ РФ - ситуація на Покровському напрямку

Нагадаємо, що

Більше військових новин:

Джерело матеріала
loader