Із прикордоння Чернігівщини евакуювали матір з вісьмома дітьми
Із прикордоння Чернігівщини евакуювали матір з вісьмома дітьми

Із прикордоння Чернігівщини евакуювали матір з вісьмома дітьми

У Чернігівській області поліцейські під ворожим обстрілом евакуювали з прикордонного села матір з вісьмома дітьми віком від 5 місяців до 15 років.

Про це повідомило Головне управління Нацполіції в Чернігівській області, передає Укрінформ.

“Співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції у взаємодії з місцевою владою забезпечили евакуацію з обстрілюваного прикордонного села 33-річної жінки з вісьмома дітьми віком від 5 місяців до 15 років. Під час їхнього виїзду ворог вкотре обстріляв село. На щастя, ніхто не постраждав”, - йдеться в повідомленні.

Із прикордоння Чернігівщини евакуювали матір з вісьмома дітьми - Фото 1

У поліції зазначили, що багатодітна мати звернулася до поліцейських з проханням про допомогу в евакуації після чергового російського обстрілу, коли будинок зазнав пошкоджень, а коня вбило уламками.

За словами жінки, вона зрозуміла, що не може залишити дітей у такій небезпеці. Тому потрібно негайно евакуюватися в безпечніше місце. 

Як тільки жінка звернулася по допомогу, поліцейські швидко організували транспорт для перевезення, допомогли завантажити речі та розмістили родину разом з їхніми домашніми улюбленцями у службових автівках.

У поліції додали, щойно евакуаційна колона вирушила в бік виїзду з села, російські терористи знову завдали удару по населеному пункту. Але це не завадило евакуйованій родині та її рятівникам виїхати неушкодженими.

Як повідомляв Укрінформ, з 90 населених пунктів Сумського району оголосили примусову евакуацію родин з дітьми. Відповідний наказ підписали Сумська ОВА та ОТК “Сіверськ”.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader