Камерунський футболіст Нонго приєднався до складу «Вереса»
Камерунський футболіст Нонго приєднався до складу «Вереса»

Камерунський футболіст Нонго приєднався до складу «Вереса»

20-річний камерунський футбольний вінгер Самюель Нонго, чий трансфер рівненський «Верес» анонсував наприкінці серпня, прибув до Рівного.

Як повідомляє пресслужба «Вереса», гравець поставив підпис під чотирирічним контрактом з українським клубом, передає Укрінформ.

Футболіст вже включений до заявки «червоно-чорних» для участі в матчах Прем'єр-ліги та Кубка України.

Самюель Бакія Нонго народився 4 березня 2004 року в Дуалі (Камерун). Може зіграти на позиції вінгера на обох флангах атаки, а також у центрі нападу. Вихованець футбольної академії Dauphine ASC.

У 18-річному віці Самюель став гравцем турецького клубу «Адана Демірспор». У складі команди U19 у сезоні 2022/2023 провів 11 ігор і забив 3 м'ячі.

Того ж року футболіст дебютував у складі першої команди турецького клубу. Загалом за основу «Адана Демірспор» зіграв 3 матчі. Увійшов у топ-десять найшвидших футболістів турецької Суперліги.

Минулий сезон форвард на правах оренди відіграв у чемпіонаті Хорватії за "Славен". У складі хорватського клубу зіграв 17 матчів (1 гол).

Самюель Нонго також викликався до юнацьких та молодіжних збірних Камеруну U17, U20 і U23. Учасник чемпіонату світу-2019 серед гравців віком до сімнадцяти років, де зіграв у всіх трьох матчах групового етапу.

Фото: nkveres.com.

Теги за темою
футбол Спорт
Джерело матеріала
loader
loader