Під білий вельон підуть не скоро: знаки зодіаку, яким не щастить у шлюбі
Під білий вельон підуть не скоро: знаки зодіаку, яким не щастить у шлюбі

Під білий вельон підуть не скоро: знаки зодіаку, яким не щастить у шлюбі

Хоча є винятки, зазвичай до цих знаків Амур не є дуже лагідним.

Удача - поняття суб'єктивне, однак деякі знаки зодіаку мають схильність бути менш щасливими, особливо у стосунках. Деяким представникам важко адаптуватися до довготривалих взаємовідносин, тому замість компромісів вони частіше обирають розлучення. Астрологи timesofindia навели п'ять знаків зодіаку, яких часто вважають нещасними в любові.

Що відомо про видання Times of India

Times of India - індійська англомовна щоденна газета та цифрове новинне медіа, що належить і управляється The Times Group. Це четверта за тиражем газета в Індії та найпопулярніша англомовна щоденна газета у світі. В опитуванні 2021 року Інститут Рейтер визнав TOI найдовіренішим медіа-брендом серед англомовних користувачів онлайн-новин в Індії, повідомляє Вікіпедія.

Козеріг

Козероги відомі своєю цілеспрямованістю та працьовитістю. Однак ці якості можуть робити їх дещо відстороненими в романтичних стосунках. Їхня зосередженість на кар'єрі іноді змушує їх не звертати достатньо уваги на емоційні потреби партнера, що негативно впливає на особисте життя. Крім того, високі вимоги до себе й інших можуть ускладнити пошук партнера, який відповідатиме їхнім ідеалам.

Водолій

Водолії цінують свою свободу та незалежність. Це робить їх чудовими друзями, але у стосунках вони можуть здаватися емоційно віддаленими. Часто вони віддають перевагу інтелектуальним інтересам або гуманітарній діяльності, ніж романтичним зв'язкам. Через це їм важко знайти того, хто повністю розуміє і приймає їхню потребу в особистому просторі.

Риби

Риби мають чутливий і співчутливий характер. Вони здатні відчувати глибокі емоції та встановлювати міцні зв'язки. Однак їхній романтизм і схильність ідеалізувати партнерів можуть часто призводити до розчарувань. Риби можуть закохатися в людину, яка їм не підходить, або навіть потрапити в токсичні стосунки, що приносить їм біль і розчарування.

Рак

Раки дуже емоційні та турботливі. Вони прагнуть стабільності та глибоких емоційних зв'язків у стосунках. Проте їхня схильність до сильної прив'язаності та страх втрати можуть зробити їх надто залежними від партнера, що іноді призводить до ревнощів. Їхні зміни настрою і закритість у разі емоційного болю ускладнюють побудову довготривалих відносин.

Скорпіон

Скорпіони — це пристрасні та віддані люди, коли справа стосується кохання. Проте їхні ревнощі та бажання контролювати можуть викликати проблеми у відносинах. Вони також часто зберігають секрети, що заважає розвитку здорових стосунків. Ці особливості роблять їх менш щасливими в любові.

знаки зодиака инфографика
Знаки зодіаку / Инфографика: Главред

Овен, Телець, Близнюки, Діва, Лев та Стрілець, як правило, мають більше удачі в любові. Хоча є винятки, зазвичай ці знаки мають більше благословень у романтичній сфері.

Що має враховувати читач?

Цей матеріал містить лише інформаційний характер. Надмірне вживання алкоголю може бути шкідливим для вашого здоров'я.

Інші цікаві гороскопи

Астрологи також розповіли, які ТОП-3 знаки зодіаку вступають в еру багатства. З настанням прохолодної погоди, для деяких знаків зодіаку настав час зосередитися на своєму фінансовому мисленні.

Главред також опублікував гороскоп на завтра 5 жовтня. Кому планети пошлють сильні вібрації, а кому повезе менше.

Китайський гороскоп на 5 жовтня також розповість, що на вас чекає.

Своєю чергою астролог Росс попередив Україну про небезпеки жовтня-листопада.На найближчі місяці Росія готує низку жахливих атак на Україну, випробування будуть найскладнішими.

Інші гороскопи:

Джерело матеріала
loader
loader