iPhone 17 Slim отримає новий тонший OLED-дисплей від маловідомого тайванського бренду
iPhone 17 Slim отримає новий тонший OLED-дисплей від маловідомого тайванського бренду

iPhone 17 Slim отримає новий тонший OLED-дисплей від маловідомого тайванського бренду

Пам’ятаєте чутки про супертонкий iPhone 17 «Air» або «Slim» ? Що ж, нещодавнє оголошення тайванського виробника дисплеїв може підлити масла у вогонь. Тайванська компанія під назвою Novatek нещодавно оголосила про початок виробництва OLED-дисплеїв за допомогою нового процесу під назвою Touch and Display Driver Integration (TDDI). 

Як випливає з назви, цей дисплей об’єднає сенсорний рівень із драйвером дисплея в один блок. Це може здатися незначним налаштуванням, але воно може мати великий вплив на товщину телефону. Відмовившись від окремого шару, виробники можуть зменшити дорогоцінні міліметри загальної товщини телефону. 

iPhone 17 Air/Slim може використовувати TDDI OLED-дисплей

Тепер звіт DigiTimes показує, що Apple може стати одним з перших клієнтів Novatek для дисплея TDDI. І легко зрозуміти чому.   Ми чули чутки про надтонкий iPhone 17 Air (або Slim), який, як очікується, замінить модель «Plus». Новий дисплей TDDI може допомогти Apple зменшити розмір телефону та досягти тонкості, до якої він прагне.

Однак це не гарантований збіг. DigiTimes припускає, що Apple може спочатку протестувати цю технологію на інших пристроях, таких як майбутні iPad або Apple Watch. Можливо, навіть складний iPhone або iPad, про який багато чуток, може отримати користь від цієї нової технології дисплея. 

Отже, що ще ми знаємо про iPhone 17 Air/Slim? Згідно з попередніми повідомленнями, він матиме 6,6-дюймовий дисплей із підтримкою Dynamic Island і 120Hz ProMotion. 

Для підвищення продуктивності він може отримати чіп A19 наступного покоління від Apple, який, як очікується, буде побудований на передовому 3-нм техпроцесі TSMC. У серпневому звіті також повідомлялося, що Apple може оновити селфі-камеру на всій серії iPhone 17, замінивши 12-мегапіксельний об’єктив камерою високої роздільної здатності 24-мегапіксельною.

Якщо чутки правдиві, то iPhone 17 Slim буде недешевим. Очікується, що це буде найдорожча модель у серії зі стартовою ціною близько 1299 доларів. Для порівняння, очікується, що iPhone 17 Pro і Pro Max будуть коштувати 1099 і 1199 доларів відповідно.

Джерело матеріала
loader