«Хід конем»: медіум Анна Атаманова розповіла про нові плани союзників України
«Хід конем»: медіум Анна Атаманова розповіла про нові плани союзників України

«Хід конем»: медіум Анна Атаманова розповіла про нові плани союзників України

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

11-й місяць для Одещини буде важким складним, і Львівщина також під загрозою в 11-му місяці. Готують якусь небезпеку для України прямо так, щоби сильно, вибух сильний може бути. От щоби запобігти цьому, зараз складають нові папери, переписують все ж таки якось, хоч якось на деякий час зробити заморозку. Але в подальшому, бачите, 2031 рік, він буде неспокійним для інших країн.

11-ий місяць для нас буде важливим, він буде місяцем, як то кажуть, вирішальний. Є плани, є інші методи, це якісь або 7 країн, або нові утворення, в обхід ситуації, знаєте, як перевернути з гори на ноги ситуацію, пов'язану з воєнним конфліктом в Україні, щоб вони мали право офіційно надавати військових і щоб їхні війська заходили захищати локально територію. Хід конем.

Financial Time, посилаючись на власні джерела, пише, що українські посадовці активніше обговорюють можливості припинення вогню, навіть якщо рф залишиться на українській території, і що голова МЗС Сибіга під час приватних зустрічей у США обговорював потенційні компромісні рішення. Однак МЗС вже встигло спростувати цю інформацію, яку наводить Financial Time про територіальні поступки. Чи насправді ми готуємось до якихось територіальних поступок? Якщо ні, тоді чому ми чуємо такі дивні чутки?

Так, дійсно, піднімають цю тему. Якщо би ми пішли на поступки вже у 2024 році, можливо, можна було би вже розмовляти про заморозку конфлікту. І це ті самі 5 областей. Дивіться, останній етап підняття авіації, коли авіація вже піде, тоді це вже говорить про те, що ми наближаємося до фінішу.

Але якась сильна трагедія, смерті ще, що спонукатиме все ж таки світ відстоювати Україну, українські землі.

Джерело матеріала
loader
loader