Ребров залишився без двох ключових півзахисників: хто замінить лідерів
Ребров залишився без двох ключових півзахисників: хто замінить лідерів

Ребров залишився без двох ключових півзахисників: хто замінить лідерів

Збірна України невдало стартувала у новому сезоні Ліги націй, зазнавши двох поспіль поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Надолужувати згаяне підопічним Сергія Реброва потрібно буде у наступних поєдинках.

Ще дві втрати перед Лігою націй

Проте зробити це буде досить складно, враховуючи кадрову ситуацію. Напередодні жовтневих матчів один за одним через травми вилетіли кілька футболістів.

За повідомленням ТаТоТаке, у матчах проти Грузії та Чехії точно не зіграють Тарас Степаненко та Володимир Бражко. У хавбека "гірників" діагностовано забій коліна. 34-річний футболіст не зіграє у матчі 9-го туру проти ЛНЗ. На відновлення Тарасу знадобиться близько 10 днів.

В опорника Динамо загострилися проблеми з паховою зоною. Таким чином, Бражко теж пропустить жовтневі матчі.

Дебютант збірної

У такій складній ситуації тренерський штаб Сергія Реброва прийняв рішення довикликати хавбека Олександрії Івана Калюжного. Вихованець Металіста та Динамо впевнено виглядав в осінніх матчах чемпіонату та став героєм поєдинку проти Шахтаря, в якому забив феноменальний гол.

26-річний півзахисник раніше не викликався до головної команди країни. На рахунку Івана лише матчі за юнацькі збірні України.

Нагадаємо, що підопічні Реброва 11 жовтня зіграють проти Грузії, а 14 – з Чехією. Нашій команді точно не допоможуть травмовані Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Тарас Степаненко та Володимир Бражко.

Теги за темою
футбол збірна України
Джерело матеріала
loader