Samsung Galaxy S24 FE отримує перше оновлення програмного забезпечення
Samsung Galaxy S24 FE отримує перше оновлення програмного забезпечення

Samsung Galaxy S24 FE отримує перше оновлення програмного забезпечення

Samsung нещодавно представила Galaxy S24 FE. Це була остання частина бренду в серії бюджетних флагманських телефонів FE. Незважаючи на те, що смартфон все ще доставляється своїм клієнтам по всьому світу, компанія почала випускати перше в історії оновлення програмного забезпечення.

Перше оновлення Samsung Galaxy S24 FE: що нового?

Південнокорейський технічний гігант випускає оновлення, яке містить версію прошивки S721BXXS2AXI5 . Згідно з офіційним описом, це незначне оновлення програмного забезпечення, яке зараз надходить до європейського та африканського регіонів. Іншими словами, оновлення не містить жодних суттєвих нових функцій чи змін, скоріше ми виправляємо 67 вразливостей безпеки. Тому, якщо ви отримали це оновлення, рекомендується негайно оновити свій пристрій до останньої версії.

Журнал змін також додає, що нове оновлення забезпечує покращення стабільності пристрою, а також виправлення помилок і підвищення продуктивності. Щоб перевірити, чи отримали ви оновлення, перейдіть до Налаштувань, потім перейдіть до Оновлення програмного забезпечення та натисніть Завантажити та встановити. Майте на увазі, що це оновлення не поширюється глобально, але незабаром має відбутися ширше розгортання. Samsung випустила Galaxy S24 FE зі спеціальною оболонкою OneUI 6.1 на основі ОС Android 14 із коробки. Це також перший телефон бренду Fan Edition, який отримає до семи основних оновлень ОС Android.

Нагадаємо, Galaxy S24 FE був випущений з високим 6,7-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 2X з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю FHD+. Під капотом він оснащений процесором Exynos 2400e SoC, який поєднується з до 8 ГБ оперативної пам’яті та до 512 ГБ внутрішньої пам’яті. На задній панелі встановлено камеру на 50 МП (основна) + 8 МП (телефото) + 12 МП (надширококутна), а на передній панелі — камера на 10 МП для селфі та відеодзвінків. Ця модель живиться від акумулятора ємністю 4700 мАг, який підтримує швидку дротову зарядку потужністю 25 Вт і бездротову зарядку потужністю 15 Вт.

Джерело матеріала
loader