Swoiia, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль, розповіла про кризу у стосунках з чоловіком
Swoiia, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль, розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Swoiia, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль, розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Співачка SWOIIA, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль, розповіла про кризу у стосунках із чоловіком Артемом Тараненком. Пара була разом сім років, з яких п'ять – прожила у шлюбі. В інтерв'ю Олексію Суханову зірка не стала вдаватися в подробиці, але зізналася, що зараз вони з коханим взяли паузу у стосунках. Її ініціатором виступила сама артистка.

– У мене зараз дуже складна ситуація. Сім років разом. Ми знайомі з ним із 2012 року. Я йому завжди казала, що він для мене завжди буде дуже близькою людиною. Але іноді так трапляється... не те, щоб люди розійшлися... зараз такий період. Було дуже багато хорошого, але ми втратили цей зв'язок, на жаль. Я в цьому не можу поки копатися, бо мені дуже боляче, що зараз так відбувається. Будь-яка дівчинка, коли одружується, хоче, щоб це було назавжди. І я – не виняток. А зараз воно якось почало ламатися, і я просто це відчуваю навіть фізично. Це була моя ініціатива, - зауважила зі сльозами на очах SWOIIA. - Не було такого, щоб щось пряме трапилося, або хтось з'явився, ні. Було дуже багато різних моментів, які ми не обговорювали, бо я думала: "Ой, зараз не час, зараз війна, ще там щось. А потім просто вибух стався і все, – розповіла співачка YouTube-каналу "Говорити Суханов".

Катерина Гуменюк (SWOIIA) та бізнес-аналітик Артем Тараненко знайомі з дитинства. Закохані разом навчалися в одній групі у лондонському університеті Coventry, а у вересні 2019-го зіграли весілля.

SWOIIA, вона ж Ассоль, є дочкою бізнесмена та колишнього народного депутата Ігоря Гуменюка. Виступає на сцені з 4 років, а у сім років представила перший альбом "Алые паруса", однойменний трек з якого став хітом. Найпопулярніші треки артистки: "Моя мама" и "Не волнуйся, папа". 2016 року співачка взяла участь у шостому сезоні шоу «Голос країни» під справжнім ім'ям. Восени 2023 року розпочала новий етап творчої кар'єри взявши псевдонім SWOIIA.

Swoiia, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль, розповіла про кризу у стосунках з чоловіком - Фото 1
Джерело матеріала
loader