Ізраїль розпочав нову наземну операцію на півночі Гази
Ізраїль розпочав нову наземну операцію на півночі Гази

Ізраїль розпочав нову наземну операцію на півночі Гази

Ізраїль розпочав нову наземну операцію на півночі Гази - Фото 1

Також ЦАХАЛ підтверджує удари по колишній школі та мечеті в Дейр-ель-Балах.

Армія оборони Ізраїлю заявила про початок нової наземної операції на півночі Смуги Гази в місті Джабалія. Операція ЦАХАЛ спрямована, аби перешкодити спробам ХАМАСу відновити свої позиції в цьому районі.

Про це повідомляє Times of Israel.

Армія оборони Ізраїлю оточила Джабалію вночі після отримання розвідувальних даних про бойовиків і інфраструктуру ХАМАС у цьому районі.

За інформацією ЦАХАЛу, було здійснено авіаудари і артилерійські обстріли, які були спрямовані на десятки об’єктів ХАМАС у Джабалії, включаючи склади зброї, тунелі, осередки бойовиків та інші об’єкти інфраструктури.

“Операція триватиме стільки, скільки буде необхідно, систематично завдаючи ударів і знищуючи інфраструктуру терористів в цьому районі”, — зазначили в ЦАХАЛ.

На тлі розширеної операції Армія оборони Ізраїлю також оголосила, що готується евакуювати цивільне населення з усієї півночі Гази, а також збільшити площу гуманітарної зони в південній частині сектора Гази.

Саме в цю зону, де зараз проживає переважна більшість населення Гази, доставляється більша частина гуманітарної допомоги. Там також розташовані польові госпіталі.

Також ЦАХАЛ підтверджує удари по колишній школі та мечеті в Дейр-ель-Балах. // LB.ua

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader