Меган Маркл звинувачують у бажанні конкурувати з Кейт Міддлтон
Меган Маркл звинувачують у бажанні конкурувати з Кейт Міддлтон

Меган Маркл звинувачують у бажанні конкурувати з Кейт Міддлтон

Спочатку Гаррі та Меган жили в Ноттінгемському котеджі. Тим часом Кейт та Вільям володіли більшими апартаментами.

Меган Маркл звинувачують у бажанні "конкурувати з Кейт Міддлтон". Про це пише Mirror.

Дружина принца Гаррі нібито висувала вимоги жити у величезних апартаментах у Віндзорському замку, щоб вона могла "ділитися місцем з королевою".

Герцог і герцогиня Сассекські переїхали в Ноттінгемський котедж на території Кенсінгтонського палацу після того, як менший син короля Великої Британії Чарльза ІІІ зробив пропозицію американській акторці.

Втім, нерухомість з двома спальнями та маленьким садом, була замалою для пари.

Гаррі та Меган обговорювали життя в котеджі у своєму документальному серіалі від Netflix, коли зірка серіалу "Форс-мажори" зізналася, що думала, що після заручин вони житимуть у "чомусь більш царському".

"Звичайно, Кенсінгтонський палац звучить дуже царствено. У назві написано "палац"! Але Ноттінгемський котедж був таким маленьким", — говорила Меган.

Кейт Міддлтон та Меган Маркл
Фото: Getty Images

Тепер дружину принца Гаррі звинувачують у тому, що вона висувала "вимоги" отримати краще житло, коли вона вперше переїхала до Великої Британії, щоб жити з обранцем. Королівський експерт Кінсі Шофілд розповів GB News, що американська акторка запитала, чи можуть вони жити у Віндзорському замку, де вони провели весілля, після того, як пара обмінялася обітницями у 2018 році. Але їй було відмовлено в цьому з кількох причин.

Фрогморський котедж, де жили принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty

Експерт вважає, що "зацикленість" Меган у величезному замку виникла через її суперництво з Кейт Міддлтон, яка жила в розкішних апартаментах з принцом Вільямом та їхніми дітьми в Кенсінгтонському палаці.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон втомилася через скандали, спричинені Гаррі та Меган.

Також Фокус писав про історію сварок Меган Маркл та Кейт Міддлтон.

Теги за темою
Кейт Міддлтон Меган Маркл Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader