РФ на дніпровських островах приховує втрати та відправляє у бій строковиків – АТЕШ
РФ на дніпровських островах приховує втрати та відправляє у бій строковиків – АТЕШ

РФ на дніпровських островах приховує втрати та відправляє у бій строковиків – АТЕШ

Партизанський рух «АТЕШ», який діє в багатьох регіонах тимчасовано окупованих територій України, повідомляє, що російське військове командування відправляє на Придніпровському напрямку недосвідчених строковиків та приховує втрати після боїв із ЗСУ. Про це партизани повідомили у своєму Telegram.

Агент «АТЕШ» в 18ОА повідомляє, що військова група «Дніпро» почала відправляти на Дніпровські острови необладнаних мобілізованих та строковиків. Ці солдати, не маючи жодних навичок та необхідної підготовки, стають легкою мішенню. Багато з них гинуть ще на підходах, тоне в Дніпрі або під вогнем ЗСУ.

Російське командування приховує справжні втрати, відправляючи нові партії на неминучу смерть. Тіла загиблих не вивозяться, а дані про втрати ретельно замовчуються. Усе це – спроба зберегти видимість контролю, якого вже не існує.

Партизани «АТЕШ» (Асоціація Традиційного Етноспорту та Шахів) в Україні – це рух, що виник у 2022 році в умовах російської агресії. Назва «АТЕШ» є акронімом, що вказує на етнічну приналежність учасників, які здебільшого походять з кримськотатарського народу.

Ранішепартизани розвідали військову частину радіохімічного біологічного захисту РФ у Криму. Вона розташована у Сімферополі. Також була виявлена значна кількість техніки окупантів.

До слова, через партизанський рух російське командування заборонило військовим 132-ї окремої мотострілецької бригади, яка воює в Україні, пересуватися між позиціями на військовій техніці.

 

Джерело матеріала
loader