Марічка Падалко розсекретила свою зарплатню як ведуча "1+1"
Марічка Падалко розсекретила свою зарплатню як ведуча "1+1"

Марічка Падалко розсекретила свою зарплатню як ведуча "1+1"

Марічка Падалко зізналася, що як ведуча "1+1" заробляє менше двох тисяч доларів в місяць. Розмір зарплатні колег вона не знає, оскільки її не розголошують через корпоративну етику. Про це Падалко розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

- Зарплати на різних каналах різних ведучих можуть бути дуже диференційованими. Ввважає канал, що ти для нього мега зірка і приносиш багато рекламних грошей, він може платити тобі дуже багато. Я не знаю, яка зарплата у моїх колег, її не розголошують через корпоративну етику, - розповіла Падалко. 

Падалко нагадала, що у 2016-2017 роках вона була вимушена розкрити свою зарплатню, оскільки чоловік Єгор Соболєв працював народним депутатом та згідно із законом мав заповнювати декларацію про доходи. Якщо розділити задекларовану за рік суму, то зарплата Падалко на той момент складала 40 тисяч гривень на місяць. Проте за словами ведучої, таких грошей вона на руки не отримувала, адже це була сума без вирахування податків. 

За словами Падалко, в 2021 році як блогерка вона заробила більше грошей, ніж ведуча. За рекламний пост в Інстаграмі вона отримувала від 1 до 1,5 тисяч доларів. Наразі Падалко майже не розміщує рекламу, а додатковий дохід до основної зарплатні отримує як модераторка на конференціях.

Марічка Падалко розсекретила свою зарплатню як ведуча "1+1" - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader