Новий Apple Mac Mini надійде у продаж у листопаді
Новий Apple Mac Mini надійде у продаж у листопаді

Новий Apple Mac Mini надійде у продаж у листопаді

Компанія Apple наприкінці цього місяця планує оголосити, що продаж нового комп’ютера Mac Mini, розміри якого, за чутками, можна порівняти з ТВ-приставкою Apple TV, почнеться 1 листопада. Про це повідомив журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman). Він також додав, що Apple випустить оновлений планшет iPad Mini, найактуальніша версія якого вийшла ще 2021 року.

Швидка поява нового Mac Mini є досить цікавою новиною. Раніше з’являлися чутки, що Apple суттєво переробила внутрішнє розташування компонентів та змогла зменшити розміри пристрою. Очікується, що новинку оснастять фірмовим процесором Apple M4, а флагманська версія з чіпом M4 Pro отримає гарний набір зовнішніх інтерфейсів, хоч і без USB Type-A.

За даними Гурмана, пізніше Apple анонсує базовий 14-дюймовий MacBook Pro з чіпом M4, а також більш продуктивні 14- та 16-дюймові MacBook Pro з чіпами M4 Pro та M4 Max відповідно. На додаток до цього слід очікувати на появу оновленого моноблока iMac. Що стосується нового iPad Mini, то очікується, що планшет отримає апаратні оновлення, але його зовнішній вигляд залишиться незмінним або зміниться незначно.

У подальшій перспективі Гурман очікує від Apple анонс MacBook Air з чіпом M4, iPhone SE, iPad Air з оновленою клавіатурою Magic Keyboards і AirTag. Очікується, що всі ці новинки представлять широкому загалу в першій половині 2025 року. Також не виключається, що в середині та другій половині наступного року Apple випустить оновлені версії Mac Studio та Mac Pro.

Джерело матеріала
loader