Новий кросовер Jeep Compass 2025 показали до презентації
Новий кросовер Jeep Compass 2025 показали до презентації

Новий кросовер Jeep Compass 2025 показали до презентації

Новий Jeep Compass стане виразнішим та брутальнішим на вигляд. Модель запропонують у бензинових, гібридних та електричних версіях.

Опубліковано перший офіційний рендер Jeep Compass третього покоління. Компактний кросовер презентують у найближчі тижні, а його виробництво стартує в Італії у 2025 році і в США у 2026 р. Про це повідомляється на сайті концерну Stellantis.

На зображенні видно, що новий Jeep Compass стане брутальнішим на вигляд на нагадуватиме молодшого брата Avenger. У нього високий капот, рельєфні боковини та розширені крила, а віконна лінія дещо вигнута. До речі, раніше опублікували неофіційні рендери Jeep Compass.

Неофіційний рендер Jeep Compass
Фото: Auto Express

Відомо, що кросовер Jeep Compass збудують на платформі STLA Medium, яку використовують нові Peugeot 3008 та 5008, а також Opel Grandland другого покоління. Автомобіль підросте до приблизно 4,5-4,55 м у довжину.

Як і побратими, новий Jeep Compass 2025 отримає електричні модифікації із запасом ходу до 700 км. Крім того, заплановані гібридні та плагін-гібридні варіанти кросовера.

Важливо Позашляхова легенда: тест-драйв нового Jeep Wrangler

Модель пропонуватимуть із переднім або повним приводом. Залишиться у лінійці і позашляховий Jeep Compass Trailhawk.

Між іншим, Stellantis виводить на європейський ринок рамний пікап Ram 1500.

Також Фокус розповідав про новий стильний електромобіль Peugeot.

Джерело матеріала
loader
loader