Tesla вп’яте за рік відкликає Cybertruck: що сталося цього разу
Tesla вп’яте за рік відкликає Cybertruck: що сталося цього разу

Tesla вп’яте за рік відкликає Cybertruck: що сталося цього разу

Компанія Tesla відкликала понад 27 000 електромобілей Cybertruck у Сполучених Штатах. Свого часу Ілон Маск хвалився, що цей пікап “захищений від апокаліпсиса”.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Як повідомляє видання Verge, продажі Tesla Cybertruck розпочались у листопаді 2023 року після дворічної затримки через проблеми з виробництвом і обмеження постачання акумуляторів. Але з якістю у розпіареної електровантажівки якось не складається.

Зараз Tesla повідомила власників Cybertruck, що в їх авто присутня проблема із затримкою зображення камери заднього виду, що може погіршити видимість та збільшити ризики ДТП. Та відкликала понад 27 тисяч автомобілів, випущених з 13 листопада 2023-го по 14 вересня 2024-го. Тобто практично всі випущені екземпляри.

Tesla Cybertruck

Це вже п’яте відкликання для Cybertruck з січня цього року. Раніше пікапи відкликалися проблеми з педаллю акселератора, склоочисниками та дефектами кузова.

Але останнє відкликання є найбільшим. Tesa стверджує, що немає звітів про зіткнення, смертельні випадки чи травми, пов’язані з цією проблемою. Й обіцяє безкоштовно оновити програмне забезпечення для розв’язання проблеми.

Теги за темою
Скандал Tesla
Джерело матеріала
loader
loader