Вибори у США: Трамп переконаний, що повинен отримати «100% голосів євреїв»
Вибори у США: Трамп переконаний, що повинен отримати «100% голосів євреїв»

Вибори у США: Трамп переконаний, що повинен отримати «100% голосів євреїв»

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що він повинен отримати «100% голосів євреїв». Відповідна заява американського експрезидента пролунала в роковини нападу палестинського угруповання ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня. Про це повідомляє CNN.

Трамп заявив, що нападу на Ізраїль «ніколи б не сталося», якби він очолював США.  «Ніхто не зробив для єврейського народу більше, ніж я. Ніхто не зробив більше для Ізраїлю на посаді президента, можливо, крім того, що він був президентом», – сказав експрезидент США.

Республіканець укотре розкритикував американського лідера Джо Байдена, назвавши його «найгіршим президентом-міжнародником в історії».

«Я маю на увазі, подивіться, що сталося з Україною. Подивіться, що сталося із 7 жовтня. 7 жовтня ніколи б не відбулося, якби я був там», – заявив Трамп.

Раніше Ілон Маск заявив, що Трамп повинен перемогти для збереження демократії в США. 

Як відомо, кандидатка в президенти США Камала Гарріс закликала експрезидента Дональда Трампа до повторних дебатів. Варто зазначити, що вже відбулись перші віцепрезидентські дебати між Тімом Волзом та Джей Ді Венсом, і думки розділились.

До слова, багато керівників вищої ланки з Уолл-стріт, центру американського фондового ринку, утримуються від підтримки будь-кого з двох кандидатів на пост президента США, оскільки як Камала Гарріс, так і Дональд Трамп викликають у них великі сумніви. 

Джерело матеріала
loader
loader