В Італії чоловік вистрелив у 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку
В Італії чоловік вистрелив у 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку

В Італії чоловік вистрелив у 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку

Інцидент, за даними Tgcom24, трапився вночі в італійському місті Новате-Міланезе. Стрільця затримали.

Що відомо про інцидент в Італії

У будинку, де сварка закінчилася пострілами, знайшли гільзу, пістолет, яким користувався 45-річний чоловік, який викрали у 2013 році в Сассуоло, і 40 патронів такого ж калібру,
– заявило видання.

За попередніми даними, які мають журналісти:

  • 45-річний албанець нібито вистрілив у розпал сварки з молодим чоловіком;
  • його затримали за замах на вбивство, зберігання незаконної зброї та отримання краденого.

Поліція розслідує справу.

Видання Il Giorno написало, що 18-річного юнака госпіталізували в критичному стані, адже албанець вистрілив йому в шию. Він у важкому стані, проте життю нічого не загрожує.

Албанець, який працює водієм вантажівки, визнав у розмові з прокурором, що зробив помилку. Він зізнався, що дав ляпаса матері юнака, проте пояснив, що цей вчинок був продиктований важкою ситуацією вдома.

З початком війни в Україні діти жінки приїхали до Новате-Міланезе, і 45-річний чоловік нібито піклується про їхнє утримання,
– зазначило видання.

Журналісти Il Mattino зазначили, що разом з парою живуть троє дітей українки – 6-річна дівчинка, юнаки 15 та 18 років. У дітей з вітчимом були жахливі стосунки, вони його часто ображали та неодноразово сварилися.

За даними видання, сварка розбудила двох молодших дітей й коли 15-річний юнак не зміг заступитись за матір, то покликав старшого брата. Саме тоді й виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

Джерело матеріала
loader
loader