Відео розпакування MacBook Pro M4
Відео розпакування MacBook Pro M4

Відео розпакування MacBook Pro M4

Ймовірне відео розпакування ще не анонсованого 14-дюймового MacBook Pro з чипом M4 сьогодні було завантажено на YouTube російським каналом Wylsacom. Пізніше відео було пов'язано на соціальній платформі X з Марком Гурманом з Bloomberg.

Можливо, це та ж сама коробка MacBook Pro, яка була показана на фото, поділеними інформатором ShrimpApplePro наприкінці вересня, оскільки він стверджував, що цей MacBook Pro, ймовірно, продавався в приватній групі на Facebook у той час.

Хоча ми не можемо підтвердити автентичність цього витоку, коробка розкриває чотири потенційні оновлення для базової моделі 14-дюймового MacBook Pro:

  • На 25% швидший чип M4: Коробка вказує, що цей 14-дюймовий MacBook Pro має чип M4 з 10-ядерним процесором, тоді як поточна модель має чип M3 з 8-ядерним процесором. Ймовірний результат тесту Geekbench 6, поділений YouTube-каналом, що стоїть за цим витоком, свідчить, що чип M4 буде на 25% швидшим, ніж чип M3. Apple вже представила чип M4 у iPad Pro в травні, і він дійсно має до 10-ядерного процесора та до 25% швидшу продуктивність у порівнянні з чипом M3.
  • 16 ГБ RAM: Раніше ходили чутки, що 16 ГБ RAM можуть стати мінімумом для всіх майбутніх Mac, і ймовірна упаковка дійсно свідчить, що наступний 14-дюймовий MacBook Pro починатиметься з 16 ГБ RAM, якщо це не є якимось чином спеціальною конфігурацією, яка буде запропонована в онлайн-магазині Apple.
  • Три порти Thunderbolt 4: Коробка припускає, що базовий 14-дюймовий MacBook Pro матиме три порти Thunderbolt 4, замість двох портів Thunderbolt 3 на поточній моделі.
  • Space Black: Коробка натякає, що Space Black стане варіантом кольору для базового 14-дюймового MacBook Pro, тоді як наразі він є ексклюзивним для моделей, налаштованих з чипом M3 Pro або M3 Max.

Ось скріншот коробки з відео:

2719759747a7e6f11ca0af6f47922f40.jpg (111 KB)

Гурман сьогодні сказав, що очікує, що Apple оголосить про перші Mac з чіпами M4 наприкінці жовтня, а принаймні деякі з них будуть випущені у п'ятницю, 1 листопада.

Ось відео, яке може бути видалене з YouTube у будь-який момент:

Підозрюємо що це не фейк і у Apple відбувся витік серед їх посередників. Згодом дізнаємось більше.

Джерело матеріала
loader
loader