Донька подарувала мамі перевтілення на День вчителя: неймовірний результат, який шокує
Донька подарувала мамі перевтілення на День вчителя: неймовірний результат, який шокує

Донька подарувала мамі перевтілення на День вчителя: неймовірний результат, який шокує

Красива й трендова стрижка, актуальне фарбування й укладка разом зі стильним вбранням та ефектним макіяжем, здатні за кілька годин змінити жінку до невпізнання. Дивовижними перевтіленнями клієнток ділиться у своєму інстаграмі Сніжана Владика.

Ефектне перевтілення жінки в салоні краси

Її відеоролики збирають тисячі переглядів, тож допомагають багатьом наважитися на сміливі експерименти. Кожна зміна образу вражаюча й справді демонструє, як можна неперевершено виглядати, якщо не побоятися довіритися справжнім професіоналам.

Нещодавня історія перевтілення торкнулася жінки, яка ніколи не фарбувалася. Вона працює директоркою в школі, а її донька вирішила зробити неймовірний подарунок на День вчителя.

На відеоролику помітно, як жінка з сивим волосся в базовому вбранні перетворюється на справжню елегантну леді з розкішною стильною зачіскою та красивим вбранням в сірому кольорі, яке додало образу шику та елегантності. Жінка приміряла стильний светр з довгою спідницею та чоботах на підборах.

Також стилісти підібрали для неї кашемірове бежеве пальто, яке доповнили шкіряними рукавицями та стильною коричневою сумкою.

Ефектне перевтілення директорки школи: дивіться відео

"Яка красива жінка! Мені здається що змінюється при перевтіленні все, відчуття жінки не тільки ззовні, а й зсередини, що навіть плечі розправляє»," – йдеться в одному з коментарів.

Перевтілення вже зібрало майже сотню тисяч переглядів та десятки коментарів. В інстаграм-сторінці Сніжани Владики можна побачити чимало перевтілень, які просто вражають з першого погляду.

Джерело матеріала
loader
loader