Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї
Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї

Південнокорейський та японський автовиробники вирішили поєднати зусилля для спільного проведення автомобільного фестивалю. Захід під назвою Hyundai N x Toyota Gazoo Racing Festival проходитиме у Кореї 27 жовтня на гоночній трасі Everland Speedway.

Унікальна акція стане першим прикладом співпраці спортивних підрозділів Hyundai N та Toyota Gazoo Racing у Кореї. У рамках заходу всі охочі зможуть познайомитися з широкою гамою спортивних та гоночних моделей обох компаній, а також надасть корейським фанам швидкості унікальну можливість зануритися у дивовижний світ автоспорту.

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї - Фото 1

Головною подією заходу стане демонстраційний заїзд, що нагадує справжнє ралі за участю гоночних автомобілів та професійних пілотів WRС кожної компанії. Клієнти також зможуть особисто оцінити можливості цих автомобілів під час тестових заїздів. Про важливість заходу свідчить той факт, що в ньому візьмуть участь керівники обох компаній – Ійсун Чунг (Euisun Chung), виконавчий голова Hyundai Motor Group та Акіо Тойода, голова Toyota Motor Corporation.

Підрозділ Hyundai N представить ралійні боліди WRC, включаючи i20 N Rally 1 Hybrid та i20 N Rally 2, якими управляють гонщики Hyundai Motorsport WRC Тьєррі Невілль, Дані Сордо та Андреас Міккельсен. Гонщики Hyundai TCR Норберт Мішеліс та Мікель Аскона керуватимуть серійною лінійкою автомобілів Hyundai N, включаючи моделі Ioniq 5 N та Elantra N.

Toyota Gazoo Racing представить свої GR Yaris Rally 1 Hybrid, GR Yaris Rally 2, GR Supra та GR86, а також інші ралійні автомобілі та спортивні моделі. Чинний гонщик Toyota WRC Такамото Кацута, Ярі-Матті Латвала з Toyota Gazoo Racing World Rally Team і батько Такамото Кацути, дев’ятиразовий чемпіон Японії з ралі Норіхіко Кацута, братимуть участь як гонщик Toyota.

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї - Фото 2

Також на фестивалі будуть представлені перспективні прототипи, такі як Ioniq 5 N Drift Spec та водневий N Vision 74, а також рекордсмен Пайкс-Пік Ioniq 5 N TA Spec. Toyota представить водневий рестомод AE86 H2 Concept, створений на основі купе Sprinter Trueno, а також експериментальний зразок GR Corolla, що працює на рідкому водні.

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї - Фото 3

Toyota представить водневий рестомод AE86 H2 Concept, створений на основі купе Sprinter Trueno

Цікаво, що компанія Hyundai більш як 20 років спонсорує та проводить різноманітні змагання, допомагаючи розвивати автоспорт у Кореї, включаючи Hyundai Click Speed ​​Festival (2003–2010), Korea Speed ​​Festival (2011–2018) та Hyundai N Festival (2019–2018).

Джерело матеріала
loader