iPhone 17 Pro з’явиться у трьох яскравих кольорах
iPhone 17 Pro з’явиться у трьох яскравих кольорах

iPhone 17 Pro з’явиться у трьох яскравих кольорах

Apple вибрала декілька яскравих кольорів для моделей iPhone 16, які не є Pro. Але новий витік натякає на незвичайно яскраві кольори для iPhone Pro наступного року. За словами джерела інформації Majin Bu, вибір кольорів для iPhone 17 Pro може включати бірюзовий титан, зелений титан і темно-зелений титан.

Хоча прийняття згаданих кольорів для iPhone Pro наступного року все ще невідомо, автор витоку припускає більшу ймовірність для Teal Titanium. Це пов’язано з тим, що iPhone 16 і iPhone 16 Plus вже пропонують подібний варіант — Бірюзовий.

Однак також варто зазначити, що Apple зазвичай не пропонує свої Pro iPhone у яскравих кольорових варіантах, що робить цей слух особливо інтригуючим. Чи може Apple змінити свою стратегію? На цей час це невизначено. Для контексту моделі iPhone 16 Pro доступні в чорному, білому, золотому та сірому кольорах.

Apple, схоже, вносить серйозні зміни в модельний ряд iPhone 17

Примітно, що схоже, що Apple вносить серйозні зміни в кілька аспектів майбутніх iPhone. Наприклад, за чутками, моделі iPhone 16 Pro пропонують ще одну кнопку оновлення. Повідомляється, що компанія працює над новою кнопкою, яка може замінити кнопку дії та кнопки гучності.

Говорячи про камери, за чутками, iPhone 17 Pro Max став першим iPhone з трьома 48-мегапіксельними камерами. Лінійка iPhone 17 також може включати нову модель «Air» або «Slim», яка, на відміну від непрофільних моделей iPhone, нарешті має частоту оновлення 120 Гц.

Apple помітила більш м’які вимоги до пристроїв серії iPhone 16. Тож чи запропонує лінійка iPhone 17 нарешті щось цікаве, що приверне увагу? Що ж, час покаже.

З погляду продуктивності, Apple, швидше за все, зосередиться на більш просунутих функціях штучного інтелекту та запакує чипсет, який зможе впоратися з робочим навантаженням. Також, за чутками, телефони мають 12 ГБ оперативної пам’яті, що знову ж таки має вирішальне значення для більш розширених функцій ШІ. Окрім більшої кількості оперативної пам’яті та трохи потужнішого чипсета, лінійка iPhone 17 також може мати належну систему охолодження для кращої стабільної продуктивності.

Джерело матеріала
loader