Каньє Вест і Б'янка Цензорі розлучаються, — ЗМІ
Каньє Вест і Б'янка Цензорі розлучаються, — ЗМІ

Каньє Вест і Б'янка Цензорі розлучаються, — ЗМІ

Востаннє Б'янку і Каньє бачили разом 20 вересня, коли вони ходили по магазинах. Ані Вест, ані Цензорі ніяк не коментують можливих проблем у шлюбі.

Одна з найскандальніших пар американського шоу-бізнесу — 47-річний Каньє Вест і 29-річна Бьянка Цензорі — розлучаються. Про це повідомляє ресурс TMZ з посиланням на низку своїх джерел.

Інсайдери кажуть, що пара розлучилася ще кілька років тому. Дівчина поїхала до своїх рідних в Австралію, а репер продовжує подорож Японією. Він нібито повідомив своєму оточенню, що планує жити в Токіо і розлучитися з дружиною.

Чутки про те, що у пари не все гаразд, почали циркулювати ще кілька тижнів тому. Востаннє їх бачили разом 20 вересня під час походу по магазинах, і відтоді на публіці вони не з'являлися. Вест — у гордій самоті в Японії, і нещодавно його помітили за їжею в місцевому ямайському ресторані. Б'янки з ним не було.

Наприкінці вересня він прийшов на вечір рестлінгу, де встиг побити кулаками рестлера Ла Династію Вагнера з натовпу. І знову артист був один, хоча раніше на подібні заходи подружжя завжди ходило разом.

Вест і Цензорі таємно одружилися в грудні 2022 року. Вони отримали конфіденційне свідоцтво про шлюб 20 грудня 2022 року в Пало-Альто, Каліфорнія.

За час шлюбу Б'янка прославилася своїми епатажними і дуже скандальними модними образами, через які вона неодноразово опинялася під загрозою штрафів у Японії та Європі, а в Каліфорнії ледь не потрапила до реєстру сексуальних злочинців.

Те, як одягалася дівчина, дуже сильно не подобалося її батькам, а батько Б'янки, Лео Цензорі, навіть вимагав приїзду Веста до Австралії для серйозної чоловічої розмови. Щоправда, потім Анжела Цензорі, сестра Б'янки, спростувала цю інформацію і заявила, що їхня сім'я дуже поважає Каньє.

Раніше Вест був одружений з Кім Кардаш'ян, у шлюбі з якою у нього народилися діти Норт, Сейнт, Чикаго і Псалм. Свого часу Кім зажадала від Бьянкі, щоб та скромніше одягалася поруч з її дітьми. Та спочатку послухалася, але потім знову повернулася до звичних образів.

Нагадаємо, Фокус писав, як одягається Бьянка Цензорі, коли поруч немає Каньє Веста.

Джерело матеріала
loader
loader