MÉLOVIN та iSKra виступлять на премії MUZVAR з хітом "Обиратиму себе"
MÉLOVIN та iSKra виступлять на премії MUZVAR з хітом "Обиратиму себе"

MÉLOVIN та iSKra виступлять на премії MUZVAR з хітом "Обиратиму себе"

Музична премія MUZVAR AWARDS 2024 оголосила імена перших артистів, котрі виступлять на церемонії. MÉLOVIN та iSKra виконають дуетний трек «Обиратиму себе», який за декілька днів після прем'єри очолив усі можливі чарти. 

- MUZVAR AWARDS - важлива подія для української музичної індустрії, особливо під час війни. Я радий стати частиною цього музичного свята, а особливо приємно, що разом із глядачами ми виконаємо пісню-гімн любові до себе «Обиратиму себе». Я впевнений, ми з iSKra знайдемо чим здивувати українців. Хочу, щоб ця пісня знайшла дещо інше звучання, і, можливо, ще більше розширила свою аудиторію. Аудиторію тих, хто зараз на шляху любові до себе, самоповаги й чіткого вибору в житті. Я за те, щоб навіть у темні часи ми не втрачали віру і продовжували боротися за власне «Я», тим самим робити сильнішою країну і щасливішим оточення, - зазначив MÉLOVIN. 

Для iSKra це буде дебютний виступ на сцені всеукраїнських премій. 

- Для мене новина про виступ на MUZVAR AWARDS виявилася максимальним сюрпризом. Я потрапила в казку і вона з неймовірним сюжетом, про який я і мріяти не могла. Це так незвично усвідомлювати, що сцена премії, за якою ти слідкуєш кожного року: відкриває для тебе свої куліси. Виступ на MUZVAR AWARDS - це новий рівень, це неймовірний досвід, і старт, з якого почнеться велике майбутнє мого проєкту. І я безмежно вдячна MÉLOVIN і всій команді за те, що казка, в яку я потрапила не закінчується, а тільки продовжується, - зазначила виконавиця. 

Церемонія нагородження MUZVAR AWARDS 2024 відбудеться 5 листопада у знаковому для українців місці - Національному центрі "Український Дім". Всі переможці номінацій від MUZVAR AWARDS отримають унікальну статуетку від креативного партнера Kochut Interiors та вже впізнавану серед артистів золоту відзнаку у вигляді візуального символу премії – “Фенікс” від митця Володимира Цісарика. Презенти для номінантів надає центр естетичної та антивікової медицини CPG Center.

Вже відомі імена всіх номінантів премії, окрім категорії “Move to Reality | Найкраща нова пісня” від спеціального музичного партнера премії “Радіо “Сільпо”. Їх оголосять 15 жовтня.

Джерело матеріала
loader
loader