Настя Каменських пожалілася, як стикнулася з булінгом: "Розумію, що таке болісні образи"
Настя Каменських пожалілася, як стикнулася з булінгом: "Розумію, що таке болісні образи"

Настя Каменських пожалілася, як стикнулася з булінгом: "Розумію, що таке болісні образи"

Артиста поділилася своїм досвідом у рамках проєкту No al Bullismo.

Українська співачка Настя Каменських взяла участь у міжнародному проєкті, що спрямований на протидію булінгу у світі.

Проєкт має назву No al Bullismo, а його автором став італійський блогер-мільйонник Людовіко Альдасіо. Його спочатку презентують в Європейському парламенті в Римі, а потім показуватимуть у школах Італії з метою запобігання булінгу.

У рамках проєкту Настя Каменських дала інтерв'ю, в якому поділилася практичними порадами, які допоможуть підліткам і не тільки боротися з цькуванням, а також розповіла про власний досвід булінгу. Зокрема, за понад 20 років виступів на сцені співачка стикалася з різними болісними образами та звинуваченнями. Артистка вірить, що колись у суспільстві відмовляться від булінгу. Взявши участь у проєкті No al Bullismo, виконавиця хоче донести, що цькувати одне одного – не є нормою, натомість необхідно цінувати, підтримувати та об'єднуватися.

"Співаючи на сцені вже понад 20 років, я, як ніхто, розумію, що таке невиправдані звинувачення та болісні образи, які можуть дуже сильно ранити. Я мрію про те, щоб люди у всьому світі цінували одне одного, підтримували, об'єднувалися заради великих мрій, а не ранили серце. Особливо хотілось, щоб так було в Україні, де через війну у наших підлітків і так немає повноцінного дитинства, отже підтримка важлива, як ніколи", - зазначила артистка.

  • Син Яремчука прокоментував відсутність у фільмі про батька першої родини співака – його мами і брата
  • Дружина 22-річного Романа Сасанчина пожалілася на серйозні проблеми в їхніх стосунках
  • Тоня Матвієнко вперше за багато років показала рідних братів: який вони мають вигляд
Джерело матеріала
loader
loader