Розкішний зовні особняк здивував людей, які знайшли всередині несподіваний "сюрприз"
Розкішний зовні особняк здивував людей, які знайшли всередині несподіваний "сюрприз"

Розкішний зовні особняк здивував людей, які знайшли всередині несподіваний "сюрприз"

У будинку є ігрова кімната, шикарна бібліотека і кінотеатр, а кожна спальня оснащена повним комплектом мультимедійної техніки. Однак багато людей були здивовані незвичайним рішенням замінити сходи на гірку.

Величезний особняк у Лаймінгтоні (Англія) вартістю 4,5 мільйона фунтів стерлінгів має всередині величезний сюрприз "для тих, хто любить повеселитися". Про це пише Daily Star.

У будинку є дев'ять спалень, сім ванних кімнат, п'ять віталень, окремий будиночок для тренера і сад. Багато людей, які побували всередині, назвали його втіленням фантазії кожної дитини. Особняк, у якому можна не спускатися сходами, а скочуватися з гірки.

За словами агентів з продажу нерухомості Spencers, в особняку є гірка, що з'єднує другий і перший поверхи замість звичних сходів. Вона ідеально підходить "для тих, у кого є почуття веселощів".

Крім того, в будинку є ігрова кімната, шикарна бібліотека і кінотеатр, а кожна спальня оснащена повним комплектом мультимедійної техніки й сучасним об'ємним звуком.

"Другий спосіб спуститися з другого поверху — трубчастою гіркою з полірованої нержавіючої сталі, що проходить через скляну підлогу, призначеною для тих, хто не проти повеселитися, яка є чудовим приводом для розмов, щоб пожвавити будь-яку звану вечерю", — ідеться в оголошенні.

Гірка з полірованої нержавіючої сталі
Фото: Spencers

Більше про особняк розповів представник компанії Spencers.

"Це один з унікальних будинків у Лаймінгтоні. Він був спроєктований відповідно до певного стилю життя, який не сприймається занадто серйозно. Сам будинок має величезну історію і був нещодавно оновлений нинішніми власниками в особливо стильній манері. Не в кожному будинку, який ми продаємо, є крита гірка. Це дуже весело. Це чудовий будинок для сім'ї. Добре підходить для дітей. Це дійсно повний комплект. Все було спроєктовано з урахуванням комфорту і зручності. Це будинок для тих, хто хоче жити в ньому і насолоджуватися життям", — сказав він.

Поруч із будинком є великий сад
Фото: Spencers

Унікальне житло отримало безліч похвал у соціальних мережах.

"Ми всі мріяли про таке в дитинстві, правда?", "Супер круто", "Якби я виграв у лотерею", "Мені подобається", — писали люди.

Раніше Фокус повідомляв, що будинки в житловому районі хочуть знести через проблеми з ґрунтом. Майкл Кеог, який прожив в одному з них чверть століття, розповів, що будівлі стали головною мішенню для вандалів і викрадачів металу.

Також стало відомо, що незнайомка отримала права на будинок вартістю $4 млн без відома власника. Крейг Адамс продовжує жити у своєму помешканні разом із дружиною, однак за документами воно більше йому не належить. Новою власницею стала Доун Мангам, яка вказала чоловіка як свого боржника.

Теги за темою
Великобританія
Джерело матеріала
loader
loader